Menu

Klantenservice

Partyreizen

''De weg kwijt wij brengen je veilig thuis''

Heb je zelf ook genoeg van het wachten op het openbaar vervoer en de hoge kosten voor een treinkaartje? Is er bij jou en je vrienden ook altijd de vraag wie de "BOB" gaat worden op de avond van een party? Reis dan eens met Partyreizen.nl. Partyreizen bezoekt de beste feesten, festivals en discotheken in binnen- en buitenland. Met luxe touringcars en een grote groep mensen gaan we naar jouw party! Behalve dat onze reizen een goedkoper alternatief zijn dan het openbaar vervoer, leer je in de bus snel veel mensen uit de regio kennen. Tijdens de busreis stemmen we de muziek of film af op het feest waar we naartoe gaan. Je kunt ook je eigen muziek meenemen. Kortom het feest begint al in de bus!

De party's

We organiseren voornamelijk busreizen naar grotere dancefeesten en -festivals in de Benelux. Staat de busreis naar jouw party er niet bij, informeer dan eens naar de mogelijkheden door een mail naar ons te sturen. We gaan dan voor jou kijken of er voldoende animo is voor het betreffende feest of discotheek. Bij voldoende belangstelling zal een tour opgezet worden. Je kunt dus ook zelf bepalen welke feesten Partyreizen bezoekt.

De touringcars

Onze touringcars zijn voorzien van alle mogelijke faciliteiten zoals: toilet, airconditioning/verwarming en een stereo/video installatie. Aan boord is altijd iemand van Partyreizen aanwezig waar je terecht kunt met al je vragen.

De reis

Nieuw bij PARTY Reizen?

Bent u hier voor de eerste keer en heeft u geen facebook account? Registreer éénmalig uw gegevens, zodat u voortaan gemakkelijk en veilig uw tickets bij PARTY Reizen kunt bestellen.

http://www.partyreizen.nl/account/aanmelden/

Let op! Meld jij jezelf aan via Facebook controleer dan ook of dit je huidige email adres is. Tickets worden altijd verstuurd naar het opgegeven email adres van jou account!

Opstapplaatsen

Alle opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Bij onvoldoende aanmeldingen kan het zo zijn dat een opstapplaats vervalt. We reserveren dan in overleg met jou een andere dichtbij gelegen opstapplaats. Wanneer deze situatie zich voordoet, heb je altijd de mogelijkheid om kosteloos te annuleren

Vertrektijd

Maak een keuze voor de opstapplaats van je heenreis. De opstapplaats is onder voorbehoud. Hou 24 uur voor aanvang van het event je e-mail in de gaten voor een eventuele alternatieve opstapplaats en -tijd bij jouw in de buurt. De praktijk wijst uit dat we voor het merendeel van de passagiers op een gunstig tijdstip op het feest aankomen. Meestal is dit maximaal een uur ná de opening van het feest.

De vertrektijd terug is altijd een half uur na het feest.

Let op: Busindelingen en vertrektijden zijn aan veranderingen onderhevig. Zorg daarom dat je voor de zekerheid een dag vóór vertrek nog even op onze site kijkt!

Let op: Niet op tijd = lopen!
Zorg dat je op tijd bij de bus aanwezig bent. Dit betekent voor de heenreis een kwartier vóór vertrek en op de terugreis op het afgesproken tijdstip. De chauffeur vertrekt op het afgesproken tijdstip!

Verplichte documenten

Het is verplicht je legitimatie mee te nemen naar feesten zowel in Nederland als daarbuiten. Je doet er verstandig aan deze dus bij je te hebben. Voor onze busreizen hanteren we geen vaste leeftijdsgrens en hierop wordt door Partyreizen ook niet gecontroleerd. We conformeren ons aan de door de organisatie gestelde minimum leeftijd en zien het als eigen verantwoordelijkheid van de boeker.

Vóór vertrek

We verzoeken je vijftien minuten vóór vertrek aanwezig te zijn op de opstapplaats. Heb je vertraging dan is het verstandig ons daarvan op te hoogte te stellen. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om de touringcar even te laten wachten. Wanneer je op het laatste moment niet meegaat, stellen we het ook op prijs dat je ons dat meedeelt. Restitutie van je betaling is niet mogelijk.

Tijdens de reis

Roken

Roken in de bus is wettelijk verboden (op grond van de wet personenvervoer sinds 1 januari 2004). We zullen ons hier dus aan moeten houden. We hopen op je begrip en medewerking hiervoor. Indien je je niet aan deze regel houdt, kunnen er hoge boetes volgen. Deze boete dient door de roker zelf betaald te worden. Om onderweg toch te kunnen roken zullen we op verzoek stoppen op een parkeerplaats of bij een tankstation.

Muziek/video

Tijdens de reis zorgen we voor muziek of video. In sommige gevallen kun je ook zelf muziek meenemen of een dvd. Dit alles in overleg met de chauffeur, de host(ess) en de andere passagiers.

Bij aankomst

Onthoud je busnummer en de naam van de busmaatschappij zodat je op de terugweg de bus gemakkelijk terug kunt vinden. De bus blijft meestal staan op de plaats waar je bent uitgestapt of de chauffeur probeert op dezelfde plek terug te komen. Blijft de bus bij het feest staan, dan kun je je persoonlijke eigendommen in de bus achterlaten. Dit is overigens wel op eigen risico! Partyreizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel ontvreemde of verloren eigendommen.

De terugreis

Na afloop van het feest staan de bussen gereed voor de terugreis. De bus gaat niet eerder open dan het tijdstip van het einde van het feest. De bus vertrekt uiterlijk een half uur na afloop van het evenement.